Fly Away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

owner


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

tagboard

Replace with your cbox code

Credits

© Re-designed by me. Template : Adila. Base code : Atiqah.

Co-co-co-comeback !
Friday, December 7, 2012 • 12:36 AM • 0 comments




[Assalamualaikum and Hi Humans]
Tajuk over je

It's been toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo long since I didn't update this blog *grammarku berterabur* Okay okay, kembali kepada bahasa ibunda. So, mcm mna PMR hampaaa semua? Aku ? Hahahah, tak tau tak tau .______. Hari last exam tu, aku dgn Izzati pegi Popular :) Beli novel. Yeay yeay ! Dkt Popular tu, nampak sgt la kami ni kanak-kanak lepasan PMR sebab tengahari kan, org lain tak balik sekolah lagi. Dengan uniform sekolah bagai TT_____________TT Dan semestinya orang usha pelik. Tudung labuh kan. Siap ada yg pandang sambil jeling jeling lagi. Ikut kan hati, aku nak ckp, "Kami pakai tudung, tudung labuh sekolah. Bukannya tudung saji. Kau nak usha pelik knp ? Dah la merokok! Asap tu hembus hembus dekat orang. No manners!" Tapi nasib aku ni baik. Statement poyo. Izzati ckp aku ayu. Erkk, koma 60 tahun.



Dekat 3 bulan kott aku tak update blog. Konon nak update lepas habes PMR. Kononnya :3 Konon nak update lps balik dari lawatan. Kononnya -_______- Ckp pasal lawatan, mmg panas hati. Aku, Dijah, Neem, Zati, Rina dan beberapa manusia comel yang lain buat lah paperwork, asyik kena reject. And, a week before PMR, paperwork selamat hantar ke lembaga. Bila habes PMR, sir panggil masuk bilik guru. Sir ckp "Paperwork tak lulus." Time tu kitorang dah mcm "What the helllzzzz iz thizzz?!" Dah dah. Malas aku nak ckp psl lawatan.



OKAY SEBENARNYA, ENTRY NI SEBAGAI PENGELAP HABUK YANG MENJADIKAN BLOG NI SERUPA RUMAH HANTU DEKAT FUNFAIR KULIM TUHHH. INGAT NAK UPDATE PASAL 'SAAT SAAT TERAKHIR DGN MANUSIA COMEL DEKAT MMMK' TAPI, GAMBAR ADA DLM PC. DLM LAPTOP NI ADA GAMBAR YUNYUN JE :O HEHEHEHE.

AKU ADA MASA NANTI, AKU UPDATE ENTRY PASAL SEKOLAH YAAAA. KBAI.

-Assalamualaikum-

Much Love
MarhamahR


save the trees.
Tuesday, May 1, 2012 • 3:43 AM • 0 comments





Humans.
creatures who cut down trees
to make paper
so that they can tell people
not to cut down trees ^^

Lots of love
MarhamahRahim


SPM 2011
Wednesday, March 21, 2012 • 1:27 AM • 0 comments




naik pegi skolah best nih

\\Assalamualaikum// Hai hai hai hai hohoho lama tak update kan ? atototot sebok ahhh.Ni pungg curik2 on :B


Hari ni bekas 'senior' aku datang skolah.What for ? lol result SPM dah kluar ah. Acecece yg laki dtg santai2 je.Pakai t-shirt dgn sluar slack.Yg pompuan ada pakai jubah,ada yg pakai baju skolah.Aku pon salam sorang je.Yg lain tak salam pungg.Jeling semacam je.Heyyyy aku punggg tak hingin la nak salam kau.Skolah aku,aku tak tau brp A paling tinggi.Tak ambik tahu pun.Sebab aku tak suka dgn senior perempuan.Aku tak suka diorang sbb diorang tak suka form 2 2011.Aku tak tahu apa salah kitorang dkt diorang.Cari salah kami sampai ke lubang cacing.Klu diorang buat salah,kami ngadu kat cikgu dahtu nak serang org dkt kedai makan dkt tepi skolah.Ape kau kami ni apa ?Lagi kesian budak asrama ahhh.Nak tahu lebih lanjut pi tanya budak asrama.Izzati pon ikutkan tak nak salam ngan diorang.Hahaha kejam.Tadi aku jeling diorang dkt kedai yg dkt tepi skolah tuh.Haha lantak ahh.Diorang tak boleh nak toce.SUDAH TIADA HAK OKAYYY ? form 2 2011 a.k.a form 3 2012 aman tahun ni lepas 2 tahun ddk di bawah penguasaan diorang yg tak adil dan nampak gila kuasa.gila-gila punya gila kuasa.Tahun lepas aku tak pi khemah ibadah.Tak nak aku ddk sebumbung dgn diorang.Aish -.-'

Anyway,congrates buat yang dpt elok.Yg kurang baik tuh,terimalah dgn redha.Saya sebagai junior korang mungkin ada buat salah kat korang sampai korang benci dgn kami mintak maaf bebanyak.Kami mengaku mmg kami byk mengumpat pasal korang.Pasal apa yg korang buat kat kami.Kesian budak asrama.Diorang tak berani nak melawan sbb diorang ddk asrama.Kna bertembung dgn korang hari2.Nak ckp kat cikgu pon tak berani.Hebat betul pengaruh kuasa korang kan ?So,

Kami pelajar tingkatan 3 2012 ingin memohon maaf di atas segala kesalahan yg kami lakukan dan kami ucapkan tahniah kepada senior form 5 2011 yg mendapat keputusan yang cemerlang.Mabrouk.

//Maaf diatas penggunan 'aku'.Saya geram :G

Lots of love
Marhamah Rahim


New yeah yeah
Thursday, March 15, 2012 • 7:15 AM • 0 comments



Hi budak C: Wat gapo tuh ?Eh eh eh keluar slang kelantan pulakkk :___: Bahahaha saya sudah tukar ke blogskin ohhh :B seeee ?Nak tgk gambar sebelum gna blogskin ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TARAAAAAAAAAAAA ~

Hudoh en ?Haha saya tahu saya tak kreatif mcm awokkk semua (: And yahhh saya gna bs ni;


Dahtu saya edit2 sampai jdi mcm sekarang nihh.Haha bahagian about,credits,tagboard tuh semua tak sempat nak edit lagi.Sape rase saya gna die punya header,background etc comment sini nnt saya creditkan ke awak.Bukan ape,saya takut saya lupa jeee C: Lagi satu,sape boleh bgi saya link utk tutorial scroll to top utk bs ?Saya try gna yg kak ziera tapi tak jadi ahhh.Tolong yee.Ohh ye,klu nak follow,scroll naik ats then awak akan nampak '+FOLLOW' click ahh situ :) Assalamulaikum.

Lots of love
Marhamah Rahim